Szűrés

Szűrés

Márka
Ár
387 Ft - 15 327 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Eledel

Az XtraVital tengerimalac táp kiegyensúlyozott összetételű eleség. A tengerimalacoknak speciális táplálkozási igényük van, mert ellentétben más prémes állatokkal, C vitamint saját maguk számára nem tudnak előállítani. Az XtraVital extra C vitaminnal dúsított tengerimalac táp. A fehérje réteggel borított ásványi anyagok biztosítják, hogy ezek az anyagok kiválóan felszívódjanak a szervezetben. A hozzáadott ropogós darabkák segítik megóvni az ön állatkájának a fogait. Extrudált lucernát tartalma...
Tovább
Márka :
Beaphar
1 906 Ft
A COMPLETE MENU rostokban gazdag extrudált falatkák tengerimalacok részére. A teljesértékű extrudátumok etetésével elkerülheti kedvence egyoldalú táplálását és ezzel a hiánybetegségek kialakulását. A COMPLET MENU CAVIA hozzáadott C-vitamint (1.000mg/kg) tartalmaz, mely esszenciális vitamin a tengerimalacok számára. Az extrudált falatok segítenek a fogkoptatásban, ezzel preventív módon járul hozzá a fogak egészségéhez.
Tovább
Márka :
Delicado
1 013 Ft
Nature Land BOTANICAL - kiegészítő eleség (gyógynövénykeverék) rágcsálók részére (150g)


A kiválasztott zöldségek és gabonafélék keverékét a legjobb gyógynövényekkel egészítik ki, és ez a megfelelő kiegészítő táplálék nyulaknak és apró rágcsálóknak. A gyógynövények támogatták az immunitást és a megfelelő emésztést. A szárított zöldségek ellátják kedvencét a szükséges antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A speciálisan kiválasztott és elkészített gabonafélék növelik ...
Tovább
Márka :
NatureLand
811 Ft
Nature Land BOTANICAL - kiegészítő eleség (gyümölcssaláta) rágcsálók részére (200g)


kis rágcsálóknak szánt kiegészítő táplálék a megfelelő választás a kedvtelésből tartott állatok takarmányadagjának javítására. Válogatott szárított gyümölcsök gluténmentes ropogós, különféle formájú darabokkal dúsítva imádják kedvencét. A szárított banán, sárgabarack, ananász és kókuszdió biztosítja a takarmány jó ízét. A szentjánoskenyér, a kukoricapehely és a cékla darabjai hasznosak az emésztés m...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 170 Ft
Nature Land Brunch - gabona mentes, kiegészítő eleség (borsó) rágcsálók részére (100g)


Mozgékony kiegészítő takarmány nyulaknak és rágcsálóknak. Ez a természetes, ártatlan finomság, amelyet csak borsóból készítenek, ideális csemege nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak, de számos más apró rágcsálónak is.


Hozzávalók: 100% borsó
Tovább
Márka :
NatureLand
941 Ft
Nature Land Brunch - gabonamentes, kiegészítő eleség (keksz,sárgarépával és paszternákkal) rágcsálók részére (120g)


A kíméletes szárítási folyamatnak köszönhetően a hozzáadott zöldségek maximálisan megőrzik az állat szervezetére gyakorolt ​​pozitív hatásukat. A szemek hiányának köszönhetően ez a természetes csemege nyulaknak és tengerimalacoknak is megfelelő. A sárgarépa és a paszternák darabjaival meghintett kekszeket kedvencei szeretik.


Összetevő...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 136 Ft
Nature Land Brunch - gabonamentes, kiegészítő eleség (sárgarépa) rágcsálók részére (150g)


Mozgékony kiegészítő takarmány nyulaknak és rágcsálóknak. A szív alakú sárgarépa finomságok nagyon finom snackek kedvence számára. A termék narancssárga színét csak a hozzáadott sárgarépának köszönhetjük, amely szintén támogatja a termék ízét. Összetételénél fogva ez a természetes finomság nagyon alkalmas nyulak, tengerimalacok és csincsillák számára, de ízlelgetni fogja a kis rágcsálók más faj...
Tovább
Márka :
NatureLand
926 Ft
Nature Land Brunch - gabonamentes,kiegészítő eleség (keksz almával és banánnal) rágcsálók részére (120g)


A kíméletes szárítási folyamatnak köszönhetően a hozzáadott gyümölcs maximális pozitív hatást gyakorolt ​​az állat szervezetére. A gabonafélék hiányának köszönhetően ez a természetes csemege nyulaknak és tengerimalacoknak is nagyon alkalmas.


Hozzávalók: borsópehely, fűmag 7%, szárított alma 6,5%, szárított banán 6,5%, kanári fűmag, szárított csalán 4,...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 156 Ft
Nature Land Brunch - gabonamentes,kiegészítő eleség (keksz pitypanggal és sárgarépával) rágcsálók részére (120g)


Szárított pitypanggal és petrezselyemmel dúsított mozdulatlan kiegészítő takarmány nyulaknak és rágcsálóknak. A kíméletes szárítási folyamatnak köszönhetően a hozzáadott gyógynövények maximálisan megőrzik pozitív hatásukat az állati organizmusra. A petrezselyem magas C-vitamin-tartalmáról ismert. A gabonafélék hiánya miatt ez a természetes csemege nyulaknak és tengerima...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 136 Ft
Nature Land Brunch - kiegészítő eleség (cékla,gyógynövény,sárgarépa) rágcsálók részére (150g)


Az apró szív alakú csemegék nagyon finom harapnivalók kedvence számára. A termék színét csak természetes alapanyagokból nyerik, nevezetesen céklából, sárgarépából és szárított gyógynövényekből, amelyek szintén támogatják a termék ízét. Összetételénél fogva ez a természetes finomság nagyon alkalmas nyulak, tengerimalacok és csincsillák számára, de ízlelgetni fogja a kis rágcsálók más faj...
Tovább
Márka :
NatureLand
926 Ft
Nature Land Brunch - kiegészítő eleség (petrezselyem) rágcsálók részére (300g)


A háziállatok imádni fogják a préselt petrezselyemforgácsot, amely a kíméletes szárítási folyamatnak köszönhetően maximálisan megőrzi pozitív hatását az állat testére. A petrezselyem nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat és A, B és C csoportba tartozó vitaminokat. Ez a természetes csemege különösen alkalmas nyulak és tengerimalacok számára.


Hozzávalók: 100% szárított pe...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 441 Ft
Nature Land Brunch - kiegészítő eleség (sárgarépa) rágcsálók részére (300g)


Mozgékony kiegészítő takarmány nyulaknak és rágcsálóknak. Préselt hasábburgonya sárgarépából, amely A-vitamin forrás és természetes antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megvédik kedvenceidet a környezet káros hatásaitól. A sárgarépa magas ízét is ismert, és az állatok nagyon jól fogadják őket. Ez a természetes csemege nagyon alkalmas nyulak és tengerimalacok számára.


Hozzáva...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 549 Ft
Nature Land Brunch Dupla rúd - kiegészítő eleség (gyógynövény,virágszirom) rágcsálók részére (2db)


Természetes pálcikák nem tartalmaznak mesterséges színezéket, és szárított gyógynövényeket tartalmazó összetételüknek köszönhetően tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal. A hozzáadott napraforgószirmok támogatják a termék ízét.


Összetevők: borsópehely, alpesi réti széna, fűmag, szárított csalán 5,2%, szárított petrezselyem, szár...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 030 Ft
Nature Land Brunch Dupla rúd - kiegészítő eleség (paszternák) rágcsálók részére (2db)


Természetes pálcikák nem tartalmaznak mesterséges színezéket, és szárított gyógynövényeket tartalmazó összetételüknek köszönhetően tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal. A szárított paszternák elősegíti a csemegék ízét.


Összetevők: borsópehely, alpesi réti széna, fűmag, szárított paszternák 7,1%, szárított csalán 5%, szárított petrezselyem, s...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 030 Ft
Nature Land Brunch Dupla rúd - kiegészítő eleség (sárgarépa) rágcsálók részére (2db)


Természetes csemegék mesterséges színezékek hozzáadása nélkül készülnek. A szárított gyógynövényeket tartalmazó összetételüknek köszönhetően tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal. A hozzáadott szárított sárgarépa támogatja a termék ízét.


Összetevők: borsópehely, alpesi réti széna, szárított sárgarépa 9%, fűmag, szárított csalán 5%, szárí...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 030 Ft
Nature Land Brunch Dupla rúd - kiegészítő eleség (sárgarépa) rágcsálók részére (2db)


Természetes csemegék mesterséges színezékek hozzáadása nélkül készülnek. A szárított gyógynövényeket tartalmazó összetételüknek köszönhetően tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal. A hozzáadott szárított sárgarépa támogatja a termék ízét.


Összetevők: borsópehely, alpesi réti széna, szárított sárgarépa 9%, fűmag, szárított csalán 5%, szárí...
Tovább
Márka :
NatureLand
3 156 Ft
Nature Land NIBBLE - kiegészítő eleség (fahenger sárgarépával) rágcsálók részére (150g)


Kiegészítő takarmány nyulaknak és rágcsálóknak. Egy lombhullató fa tekercs, amely tele van ízletes sárgarépa keverékkel, egyszerre szolgálja az állatot csemegeként és játékként. A fa íze a fogak természetes ápolását is segíti.


Összetevők: lombhullató fák fája, töltelék (szárított sárgarépa 56,5%, köles, keményítő).
Tovább
Márka :
NatureLand
2 954 Ft
Nature Land NIBBLE - kiegészítő eleség (fahenger virágokkal) rágcsálók részére (120g)


Kiegészítő takarmány nyulaknak és rágcsálóknak. A lombhullató fából készült hengert petrezselyem, rózsaszirom és körömvirág ízletes keverékével töltik meg. Háziállata szórakozni fog, miközben harapja a tölteléket, ugyanakkor a fa íze segíti a fogak természetes ápolását.


Összetevők: lombhullató fa, töltelék (szárított petrezselyem 32%, sárga köles, keményítő, kukorica...
Tovább
Márka :
NatureLand
2 413 Ft
Nature Land NIBBLE - kiegészítő eleség (fahenger zöldséggel) rágcsálók részére (160g)


Kiegészítő takarmány nyulaknak és rágcsálóknak. A ketrecbe akasztásra tervezett henger lombhullató fából készült, és sárgarépa és petrezselyem ízletes keverékével van feltöltve. Háziállata szórakozni fog, miközben harapja a tölteléket, ugyanakkor a fa íze segíti a fogak természetes ápolását.


Összetevők: lombhullató fa, töltelék (szárított sárgarépa 31%, sárga köles,...
Tovább
Márka :
NatureLand
4 380 Ft
Nature Land NIBBLE - kiegészítő eleség (fatál gyógynövényekkel) rágcsálók részére (120g)


Kiegészítő takarmány nyulaknak és rágcsálóknak. A lombhullató fából készült tál tele van petrezselyem, rózsaszirom és körömvirág ízletes keverékével. Háziállata szórakozni fog, miközben harapja a tölteléket, ugyanakkor a fa íze segíti a fogak természetes ápolását. Ezután újratöltheti kedvenc házi kedvencének az üres tálat.


Összetevők: lombhullató fák fáj...
Tovább
Márka :
NatureLand
2 745 Ft
Nature Land NIBBLE - kiegészítő eleség (kukoricacsutka) rágcsálók részére (200g)


Kiegészítő takarmány nyulaknak és rágcsálóknak. Ezek a fülek a legtermészetesebb csemegék, amelyekkel kedvenceidet kezelheted. A kukorica ízletes étrend-kiegészítő és egyúttal segíti a megfelelő fogcsikorgatást.


Összetevők: 100% kukorica.
Tovább
Márka :
NatureLand
1 056 Ft
Nature Land NIBBLE - kiegészítő eleség (széna alagút sárgarépával) rágcsálók részére (125g)


Kiegészítő takarmány nyulaknak és rágcsálóknak. A sárgarépa finom keverékével megtöltött szénaalagút egyszerre szolgálja az állatot csemegeként és játékként. Magas rosttartalmú formulájának köszönhetően hozzájárul a fogak kopásához és pozitív hatással van kedvence emésztésére.


Összetevők: rost, szárított sárgarépa 29,6%, sárga köles, keményítő, széna 9...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 866 Ft
Nature Land NIBBLE - kiegészítő eleség (széna alagút, gyümölcs keverékkel) rágcsálók részére (125g)


Kiegészítő takarmány nyulaknak és rágcsálóknak. A gyümölcskeverékkel megtöltött szénaalagút egyszerre szolgálja az állatot csemegeként és játékként. Magas rosttartalmú formulájának köszönhetően hozzájárul a fogak kopásához és pozitív hatással van kedvence emésztésére.


Összetevők: Természetes rost, extrudált kukoricaliszt, keményítő, hegyi rétek ...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 866 Ft
NatureLand Complete - Teljesértékű eleség tengerimalacok részére (600g)


A gondosan kiválasztott gyógynövény- és zöldségfajtáknak köszönhetően nagy arányban tartalmaz C-vitamint, ami elengedhetetlen a tengerimalacok számára. Az Alpok lábainál található kiváló minőségű széna speciális gyógynövényekkel és prebiotikumokkal kombinálva támogatja az emésztés megfelelő működését. Az étel kiegyensúlyozott összetétele biztosítja a tengerimalac összes tápanyagát és ásványi anyagát a test megfelelő ...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 420 Ft
NatureLand Complete - Teljesértékű, granulált eleség tengerimalacok részére (900g)


Magas arányban tartalmaz C-vitamint. A granulátum formájában lévő takarmány megakadályozza a takarmány szelektív kiválasztását, így a tengerimalac garantálja az összes szükséges tápanyag megfelelő arányát. Ennek a takarmánynak az összetételében az alpesi csúcsok lábainál található legjobb széna mellett nagy mennyiségű gyógynövényt, prebiotikumot és természetes antioxidánst is talál. Ennek eredményeként el...
Tovább
Márka :
NatureLand
1 386 Ft
RÉTI SZÉNA


A Panzi Réti Széna – kézzel kaszált, napon szárított, vegyes fűvekből gyűjtött, magas tápértékű csemege és kiváló alom műanyag zacskóban.


Kiszerelés: 780g
Tovább
Márka :
Panzi
907 Ft
A PANZI RODENT rágcsálóeledel sorozat megalkotásakor figyelembe vettük a különféle rágcsálók speciális táplálkozási igényeit. Ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy az Ön kedvence vidám és egészséges életet élhessen.


A PANZI GUINEA PIG egy teljes értékű-, gyümölcsöket is tartalmazó tengerimalac eledel, mely tartalmazza mindazt, amire az Ön kedvencének szüksége van. Minőségi összetevők, ízletes falatok biztosítják azokat az Ön kedvence számára fontos vitaminokat, ásványi any...
Tovább
Márka :
Panzi
608 Ft