Szűrés

Szűrés

Ár
954 Ft - 1 836 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

DOVIT Prémium

DOVIT Prémium Bodorka

Jól felhőképző ez az etetőanyag, amely valóban vonzza a bodorkákat. Erőteljes aromájának, magas olajtartalmának és finom szemcsézetének köszönhetően bodorkában gazdag vizeken sok halhoz segítheti a használóját tavasztól őszig.

Kiszerelés: 1kg/tasak

Tovább
Márka :
DOVIT
1 290 Ft

DOVIT Prémium Bomb

Ha két szóban kellen e termék jellemzőit összefoglalni akkor csak annyit írnánk, hogy "tápanyag bomba".
Kiváló beltartalmú, különleges pelletek őrleményét használtuk fel ennél a method mixnél.
Magas halliszt és halolaj tartalma elsősorban a nyári hónapokban teszi igazán ütős fegyverré. A fejlesztés valamint a tesztelés az általános horgászatok mellett folyamatosan verseny körülmények között is zajlott. Nemcsak önmagában, de adalékanyagként is remekül használható.

Kiszerelés: 1kg/tasak

Tovább
Márka :
DOVIT
1 689 Ft

DOVIT Prémium Carp

Ezt a keveréket olyan szituációkra alkottuk, amikor nagy nyomás alatt is teljesíteni kell. Ilyenek a versenyek, vagy az olyan tavak, ahol sok a konkurens horgász, és szükség van arra a „bizonyos pluszra”.

Kiszerelés: 1kg/tasak

Tovább
Márka :
DOVIT
954 Ft

DOVIT Prémium Hideg Ponty

Premium családunk elképzelhetetlen hidegvízi változat nélkül. Mi elkészítettük a hiánypótlást és a ponty-kárász verziót finomhangolással téliesítettük. A szemcséket finomabbra daráltuk, a hozzá adagolt édesítőszer mennyiségét megnöveltük, valamint ében feketére festettük, hogy a leggyanakvóbb pontyokat se zavarja. Íze egy kellemes vaníliás alap, amely nem túl tolakodó, és a frissen darált magvak aromájával tökéletesen harmonizál. Felhasználását tekintve szintén egy sokoldalú, magas minőségű keverék, amit a pontyok és a kárászok előszeretettel fogyasztanak.

Kiszerelés: 1kg/tasak

Tovább
Márka :
DOVIT
1 054 Ft

DOVIT Prémium Liver

A nagytestű pontyok feederes horgászatánál számtalan horgászat bizonyította, hogy a halas-májas etetőanyagokat előnyben részesítik az év minden szakában, és magas fehérje tartalmát, valamint különleges fanyar íz világát nem tudják figyelmen kívül hagyni.

Kiszerelés: 1kg/tasak

Tovább
Márka :
DOVIT
1 836 Ft

DOVIT Prémium Method

 

Erősen halas illatú, zöld színű keverék. Magas fehérjetartalma, különleges összetevői, homogén szemcsézete ideálissá teszi a method horgászathoz. Kiválóan használható egész évben. Jól kombinálható bármely horogcsalival, mivel a halas ízvilágon kívül más nincs benne, így ütközés lehetősége nem áll fenn.

Kiszerelés: 1kg/tasak

Tovább
Márka :
DOVIT
1 269 Ft

DOVIT Prémium Nagy Dévér

6 különféle aroma keverékével ízesítettük ezt a jó minőségű etetőanyagot, amely az őrölt kendermagtól elkezdve, a darált TTX-en át számos olyan alapanyagot tartalmaz, amely a sikeres keszeghorgászatnál elengedhetetlen. Egész évben jól használható akár folyó vízen is.

Kiszerelés: 1kg/tasak

Tovább
Márka :
DOVIT
1 181 Ft

DOVIT Prémium Ponty-Kárász

Durva szemcsézetű, édes jellegű keverék, amely kifejezetten darabos kárászok és pontyok horgászatához fejlesztettünk ki. TTX-et és olajban gazdag magvakat is tartalmaz. Nemcsak kosárba, de gombócoláshoz is ajánljuk. Évszaktól függetlenül használható.

Kiszerelés: 1kg/tasak

Tovább
Márka :
DOVIT
1 082 Ft

DOVIT Prémium SPM Competition

A 2020-as év egyértelműen a siker éve volt horgászat terén, hiszen a Klubcsapat Feeder Országos Bajnokságon a Dovit Feeder Team bronzérmet szerzett. A Látóképi Víztározó keszegjei sem tudtak ellenállni ennek a sokoldalú keveréknek, melyet már önök is megvásárolhatnak. 

Kiszerelés: 1kg/tasak

Tovább
Márka :
DOVIT
973 Ft