Szűrés

Szűrés

Márka
Ár
1 482 Ft - 4 194 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Spot On

Beaphar - Bio Spot-on illóolajos cseppek kutyáknak


A Bio Spot On cseppek olyan természetes olajok segítségével ápolják kedvenceinket, amelyeket az emberiség évszázadokon keresztül használt a rovarok elriasztására. A cseppek felhelyezése után ezek az olajok szétterülnek a bőrön és a bundában, frissítő és higiénikus hatást fejtve ki.
Tovább
Márka :
Beaphar
1 482 Ft
A FitActive Spot On bolha- és kullancsriasztó nagytestű kutyák részére. (L)


1 pipetta 15 napig távoltartja a bolhákat és a kullancsokat a kutyától. Egy doboz, azaz 5 pipetta, így 75 napig elegendő a bolhák és a kullancsok távoltartására.
Tovább
Márka :
Fitactive
2 224 Ft
A FitActive Spot On bolha- és kullancsriasztó közepes testű kutyák részére. (M)


1 pipetta 15 napig elriasztja a bolhákat és kullancsokat a kutyáktól. Egy doboz, azaz 5 pipetta, így 75 napig elegendő a bolhák és a kullancsok távoltartására.
Tovább
Márka :
Fitactive
2 115 Ft
A FitActive Spot On bolha- és kullancsriasztó kistestű kutyák részére. (S)


1 pipetta 15 napig elriasztja a bolhákat és kullancsokat a kutyáktól. Egy doboz, azaz 5 pipetta, így 75 napig elegendő a bolhák és a kullancsok távoltartására.
Tovább
Márka :
Fitactive
2 014 Ft
Frontline Combo Spot On Dog (S)


A Frontline Spot On továbbfejlesztett Combo változata. Rácsepegtető oldat kutyáknak 20-40kg súlyig: bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából.
Tovább
Márka :
Frontline
2 853 Ft
Frontline Combo Spot On Dog (M)


A Frontline Spot On továbbfejlesztett Combo változata. Rácsepegtető oldat kutyáknak 10-20kg súlyig: bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából.
Tovább
Márka :
Frontline
3 198 Ft
Frontline Combo Spot On Dog (L)A Frontline Spot On továbbfejlesztett Combo változata. Rácsepegtető oldat kutyáknak 20-40kg súlyig: bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából.
Tovább
Márka :
Frontline
3 939 Ft
Frontline Combo Spot On Dog (XL)


A Frontline Spot On továbbfejlesztett Combo változata. Rácsepegtető oldat kutyáknak 40-60kg súlyig: bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából.
Tovább
Márka :
Frontline
4 194 Ft
Frontline Spot On Dog S – Rácsepegtető oldat kutyáknak 2-10kg súlyig: bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából.


Frontline SpotOn Kutya elpusztítja a bolhákat és a kullancsokat:• 100% kontakthatás: áthatol a bolhák és a kullancsok kitinvázán• 24 órán belül elpusztítja a kifejlett bolhákat és megelőz minden újrafertőződést 4 héten keresztül• Megszakítja a bolhák fejlődési ciklusát: megakadályozza a bolhapeték, lárvák kifejlődését 8 héten keresztül• 48 órán...
Tovább
Márka :
Frontline
2 638 Ft
Frontline Spot On Dog M – Rácsepegtető oldat kutyáknak 10-20kg: bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából. Még a vérszívás előtt elpusztítja a bolhákat és a kullancsokat.


Frontline SpotOn Kutya elpusztítja a bolhákat és a kullancsokat:• 100% kontakthatás: áthatol a bolhák és a kullancsok kitinvázán• 24 órán belül elpusztítja a kifejlett bolhákat és megelőz minden újrafertőződést 4 héten keresztül• Megszakítja a bolhák fejlődési ciklusát: megakadály...
Tovább
Márka :
Frontline
2 905 Ft
Frontline Spot On Dog L – Rácsepegtető oldat kutyáknak 20-40kg: bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából. Még a vérszívás előtt elpusztítja a bolhákat és a kullancsokat. Frontline SpotOn Kutya elpusztítja a bolhákat és a kullancsokat:


• 100% kontakthatás: áthatol a bolhák és a kullancsok kitinvázán• 24 órán belül elpusztítja a kifejlett bolhákat és megelőz minden újrafertőződést 4 héten keresztül• Megszakítja a bolhák fejlődési ciklusát: megaka...
Tovább
Márka :
Frontline
3 718 Ft
Frontline Spot On Kutya (XL) - Frontline készítmény Fipronil tartalmú, kutyák részére.


A Frontline Spot On Kutya (XL) elpusztítja az ektoparazitákat:


· 100% kontakthatás: áthatol a paraziták kitinvázán· 24 órán belül elpusztítja a kifejlett bolhákat és megelőz minden újrafertőződést 4 héten keresztül· Megszakítja a bolhák fejlődési ciklusát: megakadájozza a bolhapeték, lárvák kifejlődését 8 héten keresztül· 48 órán belül elpusztítja a kullancsokat és megelőz minden újrafertőződést 2 hé...
Tovább
Márka :
Frontline
4 002 Ft