TRIXIE Kutya box használata

Kutya dobozok használatban

A kutyák számára készült dobozok különféle funkciókat tölthetnek be. Mindenekelőtt biztosítják a biztonságos közlekedést autóval. Ezen felül felhasználhatók állatorvosnál vagy otthon, és biztonságos visszavonulási lehetőséget kínálnak a kutyának.


Egy kutya megismerése a ládával


Először is fontos, hogy hozzászoktassa kutyáját a dobozhoz. Első lépésként elhelyezheti otthonában a dobozt nyitott ajtóval, hogy kutyája önállóan dönthessen arról, hogy be akar-e menni, és meddig akar ott maradni.
Adjon kedvencének egy rágócsontot vagy a napi takarmányt a dobozban, hogy a doboz valami pozitív dologhoz jusson.
Miután kutyája probléma nélkül és szabad akaratából belép a dobozba, bezárhatja az ajtót, rövid idővel kezdve, majd később meghosszabbítva az intervallumokat.

A megfelelő doboz minden használatra


A TRIXIE különféle méretben és modellekben kínál dobozokat:
Az extra erős alumínium vázú szállító dobozok biztonságosak és csökkentik a zajokat. A széles rácsbetétek jó szellőzést biztosítanak. A Traveler műanyag doboz dobozos alakjának köszönhetően ideális az autó csomagtartójában történő használatra is.
A Gulliver szállítódobozunkat szinte minden légitársaság elfogadja. A
külön kapható kényelmes fogantyú és görgők megkönnyítik a kezelést. További modelleket itt talál.
A Vario szilárd fémvázzal ellátott, kopásálló poliészterből készült szállító doboz. Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, ideális például kiállításokhoz.


Fontos:
A kutyadobozt nem szánják napi többórás bezárásra, ha kutyáját nem lehet egyedül hagyni. Ilyen esetekben kérje szakember segítségét. Kutya panziók.

Ha a dobozt az autóban használja, kérjük, mindig ügyeljen arra, hogy a kutya elegendő vízzel rendelkezzen.