TRIXIE Cat Activity Games játék

Fizikai és mentális elégedettség a Cat Activity Games játékkal


A macskákat aktívan kell tartani, nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is. Ha semmi alkalmasat nem ajánlanak fel nekik, maguk keresnek tevékenységet - és ez nem mindig tetszik a tulajdonosnak.
Játékok és edzés minden típusú macskának

A Cat Activity Games segítségével újra és újra kihívhatja macskáját, és megerősítheti a kapcsolatot. A macskája fizikailag és mentálisan aktív, ezért kiegyensúlyozottabb.

A Cat Activity Games játékunk különböző játékmodulokat kínál, amelyek különféle feladatokat mutatnak be a macskának, és több érzékszervet is megszólítanak. Ez az optimális edzés a macska ügyességéhez.

A játékok tartós műanyagból készülnek, és idősebb vagy fogyatékkal élő állatok számára is alkalmasak. A mellékelt oktatófüzet tippeket és trükköket kínál az optimális edzéshez.


Kérjük, vegye figyelembe:

Minden macska másképp reagál az új játékokra. Sok macska már a kezdetektől fogva nagyon motivált, másoknak előbb valami újhoz kell szokniuk. Gyakran eleinte figyelmen kívül hagyják az új játékot, csak később lelkesedéssel játszanak vele. Vannak olyan macskák is, amelyek hosszabb ideig koncentráltan játszanak, míg mások inkább csak rövid ideig, de gyakrabban játszanak.

Adjon időt macskájának, hogy megismerkedjen egy új játékkal a saját feltételei szerint, bárhogy is csinálja ezt.

A stratégiai játékokkal kapcsolatos filmek megtalálhatók a YouTube-csatornánkon .