TRIXIE Biztonsági háló

Szabadtéri barangolás macskáknak? Csak ha mi is akarjuk.


A macskák imádnak a szabadban barangolni. Ezt azonban nem mindig lehet korlátozások nélkül engedélyezni. Ha biztonságos helyet szeretne létrehozni a szabadban a macska számára, akkor a védőhálók jó lehetőség arra, hogy helyet foglaljon és biztosítson macskájának.

Az erkélyeken általában védőhálókat használnak. Nemcsak az alsó emeletek erkélyeit kell biztosítani, hanem különösen a magasabb szinteket. A tapasztalatlan macskáknak gyakran nehéz megítélni a magasságot. Lehet, hogy átugranák a korlátot, anélkül, hogy észrevennék, hogy nincs túl biztonságos föld. Ez súlyos vagy akár halálos sérülésekkel járhat.

Védőhálókkülönböző verziókban kaphatók. Vannak átlátszó hálók, amelyek ellenálló monofil fonalból készülnek, valamint tartós polietilénből készült fekete hálók, vagy zöld polietilén hálók, amelyekbe fonott fémszál teszi őket, különösen ellenállóak. A polietilén hálók színe sötét, mivel ez könnyebben átlátja őket, mint a világos hálók.


Minden háló szembősége 3 x 3 cm, ami alkalmassá teszi fiatal állatok számára. UV- és időjárásállóak, biztonsági csomókkal rendelkeznek, amelyek megakadályozzák a csúszást.

A hálók biztonságos rögzítéséhez a falakhoz és korlátokhoz tartozó bilincsek, valamint feszítő rudak állnak rendelkezésre . A falakhoz és korlátokhoz tartozó bilincsekhez tartozó teleszkópos rudaknak szöge van, hogy megakadályozzák a hálón való átmászást.

Annak érdekében, hogy macskája a lehető legkellemesebb és érdekesebb legyen ezen a védett területen, emelt emelvény ajánlott. Innen a macska megfigyelheti a környéket. Ha a macska hosszabb ideig tartózkodik a szabadban, fontos helyet biztosítani az időjárási viszonyoktól való visszavonulásnak és ivásra alkalmas vizet. A tevékenységek lehetőségei - például egy kaparóoszlop - megakadályozzák az unalmat.