TRIXIE Szabadtéri menedék teknősök számára

Szabadtéri menedék teknősök számára

A teknősök megfelelő környezetének biztosításához az ilyen típusú hüllőknek egy jól felszerelt terrárium mellett nagy szabadtéri futásra van szükségük, ahol elegendő hely áll rendelkezésre a mozgáshoz. A szakértők azt javasolják, hogy a teknősöket a lehető legkevésbé tartsák bent, ha helyet biztosítanak számukra a kertben.
A nyulaknak és a tengerimalacoknak szánt termékek kiválóan alkalmasak a teknősök visszavonulására és pihenésére a belső és a külső téren egyaránt. Ilyenek például a natura kiskutyák , amelyek időjárásállóak a csiszolt tetőfedő papírnak és a mázas fának köszönhetően, valamint a kezeletlen fából készült Natural Living kunyhók .

Különösen a kültéri futáshoz csatlakoztatható natura kiskutyák nyújtanak védelmet a nedves és hideg talaj ellen, mivel jó a légkeringésük alatta. A kinyitható tető és a kihúzható műanyag kád megkönnyíti és gyors a takarítást.

Az egyénileg hajlítható híd vagy a menedékház objektumként szolgálhat tevékenységek vagy védelem céljából, pl. Amikor kiválasztja amenedéket , vigyázni kell arra, hogy a teknős problémamentesen mozoghasson ki és be. Ezért a bejáratnak lényegesen nagyobbnak kell lennie, mint a teknős takarója.

Különböző szabadtéri futások alkalmasak biztonságos terület biztosítására, ahol a teknős szabadon mozoghat. A burkolat telepítésekor szem előtt kell tartani, hogy a teknősök nagyon jól képesek felmászni. Ez azt jelenti, hogy az oldalaknak elég magasaknak kell lenniük, és a létraként szolgáló tárgyakat távol kell elhelyezni a burkolat külsejétől.

Minden házat fel kell szerelni egy tál friss vízzel.

Kérjük, soha ne hagyja kint háziállatát felügyelet nélkül.