TRIXIE Hatékony védelem a kullancsok, bolhák és egyéb paraziták ellen.

Hatékony védelem a kullancsok, bolhák és egyéb paraziták ellen.

A TRIXIE parazitaellenes vegyületeket kifejezetten a paraziták, például a bolhák, a tetvek és a kullancsok eltávolítására gyártották, hogy megvédjék az embereket és a háziállatokat, valamint környezetüket a kártevők általi fertőzéstől. Ezért termékeink egy háromfázisú kezelési tervre irányulnak, hogy hosszú távú védelmet nyújtsanak kedvence számára


1. fázis: Paraziták kezelése háziállaton


Paraziták esetén háziállatát a lehető leggyorsabban kell kezelni, hogy megszabaduljon a bosszantó kártevőktől. Ez növeli kedvence kedvét és megakadályozza a további mellékhatásokat.

Bolha sampont vagy kullancs és bolha sprayt közvetlenül a kedvtelésből tartott állatok szőrzetére visznek fel, és azonnal megölik a parazitákat.

Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük a szőrzetet, hogy a parazitafertőzés korai szakaszában észlelhető legyen, és azonnal elkezdhesse a kezelést. A bolha- és tetűfésűk finom fogaikkal segítenek azonosítani a parazitákat és nyomukat.

Ellenőrizze kutyáját a kullancsok ellen minden séta után, vagy amikor kint volt. A kullancsok eltávolításakor fontos, hogy ne hagyja a kullancs egy részét sem a bőrben, és ne nyomja össze a kullancs testét a veszélyes kórokozók átvitelének elkerülése érdekében.


2. fázis: A paraziták megszüntetése a környéken


A parazitákat hatékonyan meg kell szüntetni szaporodási helyükkel együtt. Az almon tartott háziállatok (pl. Szalma vagy forgács) esetében fontos az alom eltávolítása és megsemmiítése, hogy a háziállatok ne kerüljenek ismét kapcsolatba vele. A környéket speciális parazitaellenes spray-k védik a legyektől, parazitáktól és kártevőktől.


3. szakasz: Megelőző intézkedések


A parazitaellenes nyakörvek megbízható, hosszú távú védelmet nyújtanak a bolhák, kullancsok és más paraziták ellen. Megszüntetik a bolhákat és a kullancsokat a kedvencén, és hosszú távú hatásukkal kifejezetten alkalmasak az új fertőzések megelőzésére. A parazitaellenes nyakörvek lazán vannak rögzítve a háziállat nyakán (macskáknál legfeljebb 2 ujjnak kell elférnie a nyakörv és a nyak között), és a kívánt hosszúságúra rövidíthetők. A szokásos gallér mellett viselik. A parazitaellenes gallér hatékonysága érdekében állandóan viselni kell.


Alternatívák: Természetes hatóanyagokat tartalmazó termékek


A természetes összetevőket tartalmazó vegyületek a vegyi-gyógyszerészeti termékek kíméletes alternatíváját kínálják. A természet számos növényi kivonatot kínál, például teafaolajat, neemfaolajat (margosa) és levendulát. Parazitataszító hatásuk már régóta ismert, ezért mindig használták őket élősködők ellen.

Természetes hatóanyagokat tartalmazó termékek például:
samponok teafa vagy neemfaolajjal, Spot On Tick spray, BIO Liberator és természetes parazitaellenes gallérok.