TRIXIE Mikrochip által vezérelt macskacsapóajtó a SureFlap segítségével

Mikrochip által vezérelt macskacsappanók a SureFlap technológia segítségével


A SureFlap cég termékei elolvassák és felismerik az állatába beültetett mikrochipet.

A SureFlap Ltd. a világ vezető szakértője a mikrochip által vezérelt macskacsappanók számára. Az összes SureFlap termék elolvassa és felismeri a világszerte egyedülálló, a háziállatokba beültetett azonosító mikrochipet, és csak azok számára nyitott, csak regisztrált háziállatok számára. Fel vannak szerelve az alacsony fogyasztású RFID technológiával , amelyet Dr. Nick Hill fejlesztett ki és szabadalmaztatott Cambridge-ben. Az állatorvosok a SureFlap termékeket javasolják, és kompatibilisek az összes mikrochippel, amelyet általában a háziállatok azonosítására használnak.


A Sureflap három különböző típusú macskacsappantyút kínál:

Microchip Cat Door: a beültetett mikrochipet akkor vizsgálja meg, amikor egy háziállat belép a házba, és nem akkor, amikor távozik. Csak regisztrált háziállatok jöhetnek be, de minden háziállat elhagyhatja a házat.

DualScan macskaajtó: beolvassa a beültetett mikrochipet, amikor a háziállatok belépnek és amikor elhagyják a házat. Így minden macskához egyedi engedélyeket lehet beállítani annak érdekében, hogy bizonyos macskák kimenjenek, míg másoknak bent kell maradniuk.

Microchip Pet Door: átvizsgálja a beültetett mikrochipet, amikor a háziállat belép a házba, de nem akkor, amikor távozik. Nagy macskáknak és kicsi kutyáknak tervezték . Új vonzó jellemzői közé tartozik az időzítő, amelynek segítségével a fedél zárási és nyitási ideje egyedileg beállítható, így pl. Macskák éjszaka bent maradhatnak.

Minden termék beépíthető fa, PVC, üveg és tégla falakba . Minden fedél legfeljebb 32 különböző háziállat számára programozható .

A mikrochip nélküli kutyák számára a SureFlap kifejlesztett egy ultrakönnyű RFID galléros címkét. A mikrochipekhez hasonlóan az RFID galléros címkék is globálisan egyedi azonosító számmal rendelkeznek.

https://www.sureflap.com/de-de/startseite