Sera Fishtamin - vitamin édes és tengervízhez (15ml)
Sera Fishtamin - vitamin édes és tengervízhez (15ml)
2 468 Ft

Sera Fishtamin - vitamin édes és tengervízhez (15ml)

Sera Fishtamin - vitamin édes és tengervízhez (15ml)

Extra vitaminok az élénkítés érdekében

szérum Fishtamin egy kiegészítő élelmiszer, amely gondosan előállított, emulgeált multivitamin-koncentrátumból áll, minden hal számára friss és tengervízben.

Hatékonyan és biztonságosan hozzáad minden étrendhez nélkülözhetetlen vitamint. Lezárja az esetleges ellátási hézagokat és megakadályozza a hiányosságokat, ha egyszerűen csepegtetik az élelmiszerre vagy adják hozzá a vízhez. Javul a halak betegségekkel szembeni ellenállása, egészsége és élõsége.

Különösen hasznos az alkalmazás stresszhelyzetekben, betegség esetén fiatalkorú állatokra és a tenyésztés támogatására.Márka
Sera
2 468 Ft
Egységár: 164 507 Ft/l
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Részletek

Etetési javaslat

Használat előtt alaposan rázza fel!

Hetente csepegtessen 2-3 csepp (normál tartalékú, közepes méretű akvárium esetén) az ételre, engedje rövid ideig áztatni, majd azonnal táplálja a rendszeres étrend fokozása érdekében.

Napi 2-3 csepp az ételre erősítésre stresszhelyzetekben (pl. Átadások, karbantartási intézkedések, területi harcok, hőmérsékleti ingadozások), valamint betegség esetén támogató intézkedés. Abban az esetben, ha a halak már nem esznek, adjunk hozzá 6-7 cseppet minden 50 l akváriumvízhez. Megjegyzés: A szérum Fishtamin-ot közvetlenül az akváriumvízbe kell adni csak a fény kikapcsolása után este, mivel a vitaminok érzékenyek a fényre.

Fagyasztott ételek vitaminizálásához: Adagoláshoz adagoljon 2-3 csepp (kb. 1 evőkanál) szérum Fishtamin szérumot , engedje rövid ideig áztatni, majd azonnal táplálja.

Artemia nauplii vitaminosításához: Minden második napon adjunk hozzá 5 cseppet minden 100 ml (3,4 fl.oz) sós vízhez a tenyésztőedénybe 30–60 perccel a nauplii etetése előtt.

A tenyésztés előtt és legfeljebb 10 nappal: Minden más napon csepegtessen 4-6 csepp az ételre, engedje rövid ideig áztatni, majd azonnal táplálja.

Fiatal fiatal halak nevelése: Minden más nap adjon 1-5 csepp (a sült halak számától és az étel mennyiségétől függően) a sera Micron , a sera Vipan Baby vagy a sera Vipagran Baby . Röviden keverje össze, és tegye az élelmiszerpasztát a tenyésztartályba.

Adatok
Márka
Sera
Cikkszám
2027106
Tömeg
31 g/db
Hasonló termékek