AquaEl ASAP Filter 500 - Belső szűrő teknős terráriumokba
AquaEl ASAP Filter 500 - Belső szűrő teknős terráriumokba
5 990 Ft

AquaEl ASAP Filter 500 - Belső szűrő teknős terráriumokba

AquaEl ASAP Filter 500 - Belső szűrő teknős terráriumokba

AquaEl ASAP belső szűrő (500)

- Nagyteljesítményű szűrő, hatékonyan tisztítja a vizet- Egyszerű felépítés: könnyű felszerelni és működtetni- Modern, alacsony fogyasztású motorral felszerelve- A tartály könnyen tisztítható vagy egyben cserélhető (beszerezhető tartozékok)- Sekély vízben is jól működik, tökéletes akvaterráriumokhoz- Kis halak számára is biztonságos

Az AquaEl forradalmi, új belső szűrő terméksora.Az ASAP szűrők a nagy teljesítményt ötvözik a kiváló felhasználhatósággal és ötletes designnal, mely lecsökkenti a karbantartási munkákhoz szükséges időt.

Az ASAP belső szűrő egy stílusos burkolatban elhelyezkedő modern, energiatakarékos motorból és egy gondosan kiválasztott szivaccsal ellátott nagy, átlátszó szűrőtartályból áll. A szivacsban hamar elszaporodnak a jótékony baktériumok, így biológiai szűrést is biztosít a mechanikai mellett. Ennek köszönhetően az akvárium vize tiszta és biztonságos marad lakói számára. A szűrő két egyszerű karbantartási műveletet igényel. Az egyik a szűrőtartály cseréje (a szabvány cseretöltetek mellett elérhetőek aktív szénnel vagy foszfát abszorberrel ellátott töltetek is, melyek megakadályozzák az algák szaporodását).A másik művelet a szűrőszivacs öblítése az akváriumból vett vízben. Ezt elvégezhető a szűrő kiemelése nélkül, mely kényelmes és jelentősen csökkenti a karbantartás időtartamát.

Az új ASAP belső szűrők akvaterráriumok számára is ideálisak, hiszen csupán 5 cm mélységű sekély vízben is üzemképesek. Ráadásul a víz oxigénellátását is hatékonyan elősegítik a vízfelszín áramoltatásával. A szűrőből három modell áll rendelkezésre, 300, 500 valamint 700 liter/óra teljesítménnyel. Kis űrtartalmú tartályoktól a 250 literes akváriumokig használhatóak. Hasznos tulajdonságai miatt a szűrő kezdő és szakértő akvaristák számára is ideális.

Ajánlott akváriumkapacitás:50-150 l

Teljesítmény:500 l/óra

Fogyasztás:5 W

Márka
AquaEl
5 990 Ft
Egységár: 5 990 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Adatok
Márka
AquaEl
Cikkszám
113612
Tömeg
300 g/db
Hasonló termékek