Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Látogató számláló

0
0
3
0
3
0
2

Nézd meg akciós termékeinket is!

Ha kell valami, de nem találod, kérdezz tőlünk nyugodtan!

info@simipet.hu

AquaEl Winterot - Tófűtő (154W)

AquaEl Winterot - Tófűtő (154W)

AquaEl Winterot - Tófűtő (154W)

AquaEl Winterot - Tófűtő (154W)


Az energiatakarékos WINTERHOT PRO áramlásfűtés úszó fűtőtest tavak, kert és halastavak számára. Télen biztosítja a víz felületének spot melegítését, fenntartva egy mesterséges lyukat. A WINTERHOT PRO fűtőelem gázcserét biztosít a tóban vagy a tóban, és megvédi lakóit a fulladástól.


Hogyan működik a WINTERHOT PRO tómelegítő?


A WINTERHOT PRO átfolyó tófűtés intelligens termosztáttal van felszerelve, amely figyeli a levegő hőmérsékletének változásait. Az AQUAEL WINTERHOT PRO fűtőelem fűtőelemét egy alumíniumcsőbe helyezték, amelyet egy lámpaernyővel védett úszóhoz csatlakoztattak. Ugyanebben a csőben, az alján, van egy kis keringetőszivattyú, amely óránként csak 4W-ot fogyaszt. Ez a szivattyú a víz folyamatos mozgását okozza a fűtőelem körül. Ha a levegő hőmérséklete meghaladja az 5 ° C-ot, ez elegendő jégmentes vízfelület biztosításához (a készülék körül). Amikor a levegő hőmérséklete mínusz 5 ° C alá esik, a termosztát elindítja a fűtő modult. A szivattyú által mozgásba hozott mosóvizet ezután felmelegítik, és egy impozáns lyukat hoznak létre a fűtőtest körül, amely a halak és más tó lakosai számára hatékony gázcserét biztosít.


Ez a megoldás azt okozza, hogy a WINTERHOT PRO tófűtés csak meghatározott légköri körülmények között aktiválódik, és nem használja szükségtelenül az áramot. Ez rendkívül gazdaságossá teszi - a WINTERHOT PRO tavi melegítő akár 80% -kal kevesebb energiát fogyaszt, mint más ilyen típusú készülékek. Munkáját könnyű követni a készülék felső felületén elhelyezett diódáknak köszönhetően, amelyek még nagyobb távolságból is jól láthatók. A zöld dióda folyamatosan világít, amikor a fűtőegységet csatlakoztatják az áramellátáshoz, míg a piros LED világít, amikor a fűtőelem működik.


Mikor működik a WINTERHOT PRO fűtő?


A WINTERHOT PRO szinte minden tavacskához és halastavakhoz megfelelő. A WINTERHOT PRO tófűtés rendkívül hideg télen is - akár -30 ° C-ig - biztosítja a gáz szabad cseréjét a tartályban, és megóvja lakóit a fulladástól, amely lehetővé teszi számukra, hogy tavasszal tökéletes állapotban és egészségi állapotban maradjanak.
Márka :
AquaEl
További adatok
52 286 Ft
Egységár: 52 286 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 523 Ft

Adatok

Márka
AquaEl
Cikkszám
110531

Hasonló termékek