Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

AquaEl Klarjet 5000 UV-C - Kerti tavi szűrő (5000liter)

AquaEl Klarjet 5000 UV-C - Kerti tavi szűrő (5000liter)

AquaEl Klarjet 5000 UV-C - Kerti tavi szűrő (5000liter)

A KLARJET szűrőkészletet tavakban vagy tavakban, a tartályon kívül, annak partjainál vagy egy vízesés kiáramlásához történő munkára tervezték.


AKÉSZÜLÉK ÖSSZETÉTELE A KLARJET szűrőkészlet alapkivitelben tartalmaz egy szűrőt, egy megfelelő AQUAEL AQUAJET Pfn szivattyút, kerti tömlőt, utasításokat, 2 csigáscsíkot. A KLARJET szűrőkészlet ezenkívül UV-sterilizátorral van felszerelve, amely ultraibolya sugárzást bocsát ki, és hatékonyan eltávolítja az algákat, baktériumokat és más kórokozókat.


MŰKÖDÉS LEÍRÁSA:A KLARJET szűrőkészlet biztosítja a víz hatékony mechanikai és biológiai szűrését és sterilizálását. A vastag szűrőszivacs gyorsan eltávolítja a víz mechanikai szennyeződéseit, és a bio felületén szaporodó nitrifikáló baktériumok hatékonyan oxidálják a benne feloldott nitrogénvegyületeket. A hatékony UV-sterilizátor rövid idő alatt harcol az úszó algákkal, valamint a káros baktériumokkal és az egységekkel.


A KLARJET szűrőkészleteket a tóon kívüli telepítésre tervezték. Ez biztosítja a kényelmes tisztítást (könnyű hozzáférés), és nem igényel helyet a tóban növények és halak számára. A KLARJET szűrőkészlet szűrőt védve van a szűrő belsejében lévő túlfolyónyíláson keresztül a vízzel történő túlzott feltöltés ellen.


Ennek a szűrőnek a használatakor a tisztított víz kifolyik a szűrő alsó lyukain, és a tömlőkön keresztül a vízlyukba vezethető.


A KLARJET szűrőtartályt a szűrő belsejében lévő túlfolyó nyíláson keresztül védjük a túlzott vízzel történő feltöltéssel szemben.


SZŰRÉSI Filter: A KLARJET szűrőkészlet alapvetően fenolmentes szivaccsal és rétegekbe helyezett polisztirol golyókkal van felszerelve.


A mechanikus szűrésért felelős fenolmentes szivacs lehetővé teszi a baktériumkultúrák különösen egyszerű fejlesztését is, amelyek a biológiai szennyeződések eltávolítását szolgálják a tartályból.


A polisztirol golyók speciális bordákkal és lyukakkal rendelkeznek. Működésük lényege a biológiai folyamatok oxigénkörnyezetének sokfélesége. A gömbök külső felületén a szerves vegyületek oxidációjára kedvező oxigénviszonyok vannak.

Márka :
AquaEl
További adatok
111 859 Ft
Egységár: 111 859 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 1 119 Ft

Adatok

Márka
AquaEl
Cikkszám
102591

Hasonló termékek