Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Látogató számláló

0
0
3
1
5
7
5

Nézd meg akciós termékeinket is!

Ha kell valami, de nem találod, kérdezz tőlünk nyugodtan!

info@simipet.hu

AquaEl Klarpressure UV-C - Kerti tavi szűrő (8000 liter)

AquaEl Klarpressure UV-C - Kerti tavi szűrő (8000 liter)

AquaEl Klarpressure UV-C - Kerti tavi szűrő (8000 liter)

AquaEl Klarpressure UV-C - Kerti tavi szűrő (8000 liter)


A KLARPRESURE UV nyomásszűrő átfogóan tisztítja a víztartályokban levő vizet akár 8000 liter kapacitással is. A KLARPRESURE UV nyomásszűrő háromfokozatú szűrést garantál: mechanikai, biológiai és további sterilizálja a vizet a 11W-os UVC lámpának köszönhetően. A szűrőn keresztüli maximális áramlás 4000 l / h.


AKÉSZÜLÉK ÖSSZETÉTELE: A KLARPRESURE UV nyomásszűrő 3 szivacspatront, biológiai szűrőpatront és UV-C 11W lámpát tartalmaz, amelyek ezen felül tisztítják a vizet az algáktól és a veszélyes parazitáktól, valamint megóvják a virágzástól.


FUNKCIÓS LEÍRÁS: A KLARPRESSURE UV szűrőbe áramló víz 3 rétegű szivacson megy keresztül, amely megtisztítja a vizet a mechanikai szennyeződésektől. Ezután a vizet biológiai szűrésnek vetik alá. A KLARPRESSURE UV-szűrőből kifolyó vizet sterilizáljuk.


A KLARPRESURE UV-szűrő karbantartását és tisztítását a felhasznált oldatok megkönnyítik. A REVERSECLEAN funkció a szűrőanyag öntisztításából áll. A szűrőfedélnek további kimeneti csatlakozása van. A készülék automatikus tisztítási funkciójának használatához telepítse a kimeneti tömlőt erre a csatlakozásra, majd fordítsa el a szűrő tetején lévő gombot CLEAN állásba. Ez megfordítja a víz áramlási irányát a közegen keresztül, és kiöblíti a felhalmozódott szennyeződéseket. A vizet és a szennyeződéseket egy kiegészítő csatlakozóra szerelt tömlőből ürítik, és felhasználhatók pázsit vagy virágágyások öntözésére (a természetes szerves szennyezés kiváló műtrágya).


A REVERSE CLEAN automatikus szűrőtisztító funkció lehetővé teszi, hogy a szűrőt az egész szezonban tisztán tartsa anélkül, hogy a készüléket klasszikus módon kellene kinyitnia és megtisztítania.


A BY-PASS funkció lehetővé teszi a szűrő karbantartás céljából történő kinyitását anélkül, hogy a szivattyút ki kellene kapcsolnia. Ez lehetővé teszi például a szűrőbetétek cseréjét. Miután a szűrő tetején lévő gombot elfordította "by-by" helyzetbe, a fedél alján lévő lyukakat bezárják, és a víz csak a fedélen áramlik át, megkerülve a szűrő belsejét. Ezután eltávolíthatja a fedelet, és kényelmesen cserélheti ki a szűrőanyagot.


SZŰRÉSI MÓDSZER : A KLARPRESURE UV nyomásszűrő alapkivitelben fenolmentes szivaccsal és polisztirol gömbökkel van ellátva, amelyeket rétegekbe helyeznek.


A mechanikus szűrésért felelős fenolmentes szivacs lehetővé teszi a baktériumkultúrák különösen egyszerű fejlesztését is, amelyek a biológiai szennyeződések eltávolítását szolgálják a tartályból.


A polisztirol golyók speciális bordákkal és lyukakkal rendelkeznek. Működésük lényege a biológiai folyamatok oxigénkörnyezetének sokfélesége. A gömbök külső felületén a szerves vegyületek oxidációjára kedvező oxigénviszonyok vannak.


A KLARPRESSURE UV nyomású szűrőben a szűrőközeg kapacitása 20l.
Márka :
AquaEl
További adatok
89 288 Ft
Egységár: 89 288 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 893 Ft

Adatok

Márka
AquaEl
Cikkszám
102150

Hasonló termékek