Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

AquaEl AquaJet PFN-7500 szökőkútpumpa

AquaEl AquaJet PFN-7500 szökőkútpumpa

AquaEl AquaJet PFN-7500 szökőkútpumpa

AquaEl AquaJet PFN 7500 szökőkútpumpa


- állítható átfolyási sebesség- hatékony és megbízható, egyszerű karbantartás- sós vízben is használható- gazdaságos és energiatakarékos- nagy kapacitású szűrőszivacs


Az Aquajet PFN 3500, PFN 5500, PFN 7500 és PFN 10000 szökőkút pumpák a víz pumpálásra és szűrésére szolgálnak szökőkutakban, vízesésekben, dísztavakban, kerti tavakban és kerti úszómedencékben.Más területeken is használhatóak, mint például a kertészet, házimunka, mezőgazdaság, állat- és haltenyésztés, építkezés, stb. A pumpák sós vízben is működőképesek. Kompakt méretüknek, nagy teljesítményüknek, szabályozható pumpakapacitásnak és mindenek felett az egyszerű dizájnnak köszönhetően az AquaJet PFN pumpák sokoldalúak, hatékonyak, tartósak és könnyen kezelhetőek.


A pumpa abban az esetben használható úszómedencében, ha épp senki nem tartózkodik abban. Az AquaJet PFN pumpák csak olyan folyadékokkal használhatóak, melyek hőmérsékelte nem haladja meg a 35°C-ot.


A gyakorlatilag kopásmentes kerámia rotortengelynek köszönhetően az AquaJet PFN pumpák rendkívül csendesen képesek üzemelni. Egy nagy elő-szűrő védi a rotort a szennyeződésektől, ezért a pumpa nem igényel gyakori takarítást. Elegendő a rotor havi egyszeri tisztítását elvégezni. A teljesítmény csökkenésének megelőzésére a szűrőszivacs öblítése is ajánlott. Fontos, hogy az öblítéshez használt víz ugyanabból a tóból vagy tartályból származzon ahol a pumpa is üzemel. Így megóvhatjuk a szivacson megtelepedett baktériumflórát, mely természetes biológiai szűrőként szolgál.


Az AquaJet PFN pumpák a jelenleg hatályos biztonsági előírásoknak megfeleően készülnek. Elektromos hálózatra csak védett aljzaton vagy hosszabbítón keresztül csatlakoztassuk. A csatlakozó mindenképp száraz helyen helyezkedjen el. Minden karbantartási és javítási folyamat előtt a pumpát kötelező áramtalanítani.


Teljesítmény:7000 l/óra


Fogyasztás:150 W


Maximális emelőmagasság:4 m

Márka :
AquaEl
További adatok
58 830 Ft
Egységár: 58 830 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 588 Ft

Adatok

Márka
AquaEl
Cikkszám
101668
Tömeg
4,34 kg/db

Hasonló termékek