HAGEN A.ELITE FÜTŐ-150W
HAGEN A.ELITE FÜTŐ-150W
3 672 Ft

HAGEN A.ELITE FÜTŐ-150W

ELITE víz alá meríthető fűtő
Használat előtt kérem, olvassa el az alábbiakat!
Használati utasítás:

Helyezze a mellékelt két tapadókorongot a tartórudazatra, majd az egészet pattintsa rá a fűtő üvegfelületére.

Tegye bele az akváriumba úgy, hogy a vízszint elérje vagy lepje el a minimum jelzést, enyhe nyomással tapassza fel az üveg belső falára.

Az egyenletes hőmérséklet kialakulása érdekében olyan helyre tegye a fűtőt, ahol a legjobb a víz áramlása.

A fűtő tetején található gomb segítségével állítsa be a kívánt hőmérsékletet, (a fűtő oldalán piros számok mutatják a beállított értéket) majd csatlakoztassa az elektromos hálózathoz!

Az automatikus ki- és bekapcsolást egy kontroll-lámpa jelzi. A fűtési ciklus alatt folyamatosan ég, majd ha elérte a kívánt hőmérsékletet elalszik. Ennek a kiégése nem garanciális probléma, a fűtő működését nem befolyásolja.

Használat közben időnként ellenőrizze, hogy a párolgás miatt soha ne csökkenjen a minimumjelzés alá a vízszint, mert ez pontatlan működést, meghibásodást, adott esetben a garancia elvesztését is okozhatja.

A hálózati vezetéket úgy helyezze el, hogy az esetlegesen kicsöpögő víz ne juthasson el a konnektorig. Ennek módja az &bdquo,A&rdquo, jelű ábrán látható. (a csomagolás szétnyitható belső felületén) Használható sós, illetve édesvízi akváriumban. Az állítható hőfoktartomány18-32 Celsius fok között van. Ütésálló üvegből készült.

Fontos figyelmeztetés:
A fűtőt csak akkor csatlakoztassa a hálózathoz, amikor már víz alatt van. Ha az akváriumból ki akarja venni, akkor előtte 25-30 perccel húzza ki a konnektorból és ha már kihűlt, csak akkor emelje ki. Az üveg a hirtelen drasztikus hőmérsékletváltozás miatt elpattanhat, mely a garancia elvesztésével jár. Biztonsági okokból az akváriumban kézzel való tevékenykedés idejére az elektromos készülékeket húzza ki a hálózatból. Ügyeljen arra, hogy mindig száraz kézzel nyúljon a dugvillához.


Ha az üvegen sérülést, repedést észlel, TILOS és életveszélyes a készülék használata!
Garanciális feltételek:
A Mechanikai behatásokból eredő meghibásodásra, üvegtörésre nem érvényes a garancia. Csak a gyári anyaghibából bekövetkezett sérülés jogosít cserére! A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákra nincs garancia!


Ajánlott teljesítmények különböző űrtartalmú akváriumokhoz:
50W 50 liter


100W 100 liter


150W 150 liter


200W 200 liter


300W 300 liter


Az adatok megközelítő pontosságúak, további befolyásoló tényezők:


&ndash, külső hőmérséklet


&ndash, kívánt hőmérséklet
Márka
HAGEN
3 672 Ft
Egységár: 3 672 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
Adatok
Márka
HAGEN
Cikkszám
073-a752
Hasonló termékek