Aquael GOLD fütő 25W
Aquael GOLD fütő 25W
4 990 Ft

Aquael GOLD fütő 25W

AquaEl ComfortZone Gold vízfűtő (25 W)


- Teljesen víz alá meríthető- Kényelmes hőmérsékletszabályozás- Nagy pontosság, maximum 1°C eltérés- Jelzőfény- Egyszerű működtetés, nem igényel karbanrartást- Kerámia szigetelés


A ComfortZone Gold egy üveg akváriumfűtő, amiben a termosztát kontaktjait egy réteg arany borítja.A hagyományos üveg akváriumfűtők alapvetően egy termosztátból, a termosztát kontaktjaiból és egy fűtőszálból állnak. A termosztát szabályozza a víz hőmérsékletét az akváriumban, és szükség esetén ki vagy be kapcsolja a fűtőszálat a kontaktok csatlakoztatásával vagy megszakításával.A kontaktok egy termosztát leggyengébb pontjai. Bár működésüket elektromosság is támogatja, a fémoxidáció következtében rendszeresen korrodálódik a felszínük. A korrózió csökkenti a vízfűtők hasznos élettartamát és pontatlanná teszi működésüket.


A ComfortZone Gold vízfűtőknél ezt a problémát kiküszöbölte a galvanizált bevonat a termosztát kontaktjain, egy réteg arannyal. Mivel az egyik legkevésbé reaktív fém, az arany ellenáll az oxidációnak. Ez a megoldás jelentősen megnöveli a ComfortZone Gold vízfűtők hasznos élettartamát és megőrzi a precíz működést. Ez a vízfűtő garantálja az éveken át tartó hibátlan működést, és az akvárium állatainak legbiztonságosabb és legkényelmesebb hőmérsékletet.


A kitűnő kivitelezést biztosítja, hogy minden egyes ComfortZone Gold vízfűtő számítógéppel támogatott tesztelésen és kalibráláson esik át az AquaEl szakértői laboratóriumában mielőtt a vásárlókhoz kerülne. A termosztát pontossága legfeljebb 1°C-ot térhet el.Az új ComfortZone Gold vízfűtő termékcsalád nyolc különböző modellt vonultat fel, így szinte bármilyen méretű édesvízi vagy tengeri akváriumban használhatóak. Fekete színének köszönhetően könnyen észrevehetetlenné tehető az akváriumban.


Méret:29x29x240 mm


Ajánlott akváriumkapacitás:10-25 l


Fogyasztás:25 W


Szín:Fekete
Márka
AquaEl
4 990 Ft
Egységár: 4 990 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Adatok
Márka
AquaEl
Cikkszám
017-7054
Tömeg
256 g/db
Hasonló termékek