Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

AquaEl MAXI kertitó szűrő - MAXI 1

AquaEl MAXI kertitó szűrő - MAXI 1

AquaEl MAXI kertitó szűrő - MAXI 1

AquaEl MAXI 1 filter


- Kristálytiszta tóvíz egyszerűen- 4 réteg különféle szűrőközeg- Külső és belső szűrőként is használható- Folyamatos működésre tervezve


A MAXI szűrőtermékek használhatóak kerti dísztavakban és más víztározókban is. Ez az AquaEl termékcsalád három modellből áll MAXI, MAXI 1, és Super MAXI, melyeket különböző kapacitású tavakhoz, víztározókhoz terveztek.


A felszerelési lehetőségektől függően a MAXI szűrő több szerepet is elláthat:- működhet külső szűrőként, egy tó partján vagy vízesés mögött elhelyezve- működhet belső szűrőként, egy víztározó alján elhelyezve. Ebben az esetben a pumpa a szűrő tetején kap helyet, és ráadásként szökőkútként működik.


Működés:A szűrőközeg készlet mely megtalálható a MAXI filterek dobozaiban garantálja az átfogó mechanikai és biológiai szűrést. A MAXI szűrő egy UV lámpával is felszerelhető, mely megelőzi a vízvirágzást és az algák növekedését. Az alapkészlet nem tartalmazza az UV lámpát.


Amennyiben a MAXI szűrőt szökókútként kivánjuk használni, a pumpát a szűrő tetejéhez kell rögzíteni.Ha a szűrőt egy vízesés helye fölött helyezzük el, az alján található kiömlők egyike használható a vízesés kialakítására.


Szűrőközegek:A MAXI szűrőkészletek négy különféle szűrőközeget tartalmaznak:


- Kefék- Szivacs- Kókuszrost- Bio-labdák


A közegek rétegekbe rendeződnek. A kefék kiválóak a víz előkezeléséhez vagy mechanikus szűréshez. Egyúttal a jótékony baktériumkultúrák számára is remek környezetet biztosítanak.


A mechanikus szűrés következő szakaszát egy fenolmentes szivacs biztosítja, mely szintén remek élőhely a baktériumkultúrák számára.


Felépítésének köszönhetően a kókuszrost kitűnő természetes mechanikus szűrőként viselkedik. Szintén kedvelt környezet a baktériumok számára.


A polisztirol labdák mindkét oldalán bordázat és nyílások kaptak helyet. Működésük a biokémiai folyamatokhoz szükséges különböző aerob tényezőkön alapszik. Külső felszínükön az aerob feltételek ideálisak a szerves anyagok oxidációjához. Belső felületük eközben anaerob mikor-reaktorként működik, és redukálja a szerves anyagokat. Ezen folyamatok rendkívül hatékony víztisztítást eredményeznek.


A tó maximum kapacitása:10 m3


Méret:520x390x400 mm

Márka :
AquaEl
További adatok
40 731 Ft
Egységár: 40 731 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 407 Ft

Adatok

Márka
AquaEl
Cikkszám
017-7041

Hasonló termékek