Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

AquaEl Pondfilter Dekor 5000 - Kerti külső taviszűrő és dekoráció (46x47x36cm)

AquaEl Pondfilter Dekor 5000 - Kerti külső taviszűrő és dekoráció (46x47x36cm)

AquaEl Pondfilter Dekor 5000 - Kerti külső taviszűrő és dekoráció (46x47x36cm)

AquaEl Pondfilter Dekor 5000 - Kerti külső taviszűrő és dekoráció (46x47x36cm)


A DEKOR szűrő egy külső szűrő a víz szűrésére egy tóban vagy tóban, amely nemcsak a víz tisztaságáról gondoskodik, hanem egy kerti díszítést is készít. A burkolatok mélyedésével dekoratív növényeket helyeznek be azokba. Helyezhető a tó szélére vagy a vízesés kiáramlására. A DEKOR szűrőket 5000 literes tartályokhoz ajánljuk. A szűrőkhöz ajánlott AQUAEL AQUAJET PFN 3500 szivattyúk használata.


A KÉSZÜLÉK ÖSSZETÉTELE:A DEKOR szűrő gondosan kiválasztott szűrőközeget tartalmaz. A kefék durva mechanikai szennyeződéseket tartanak fenn, például leveleket és növénydarabokat. Két rétegű profilozott szivacs és egy kókuszdió szőnyeg rögzíti a kis szennyeződéseket, zagyokat. Ezzel szemben a biogyöngyök képezik az alapját azoknak a baktériumoknak, amelyek tisztítják a vizet a benne lévő oldott nitrogénvegyületekből. Ezeknek köszönhetően mind a mechanikai, mind a biológiai szűrést elvégzik.


SZŰRŐ TARTOZÉKOK:kefe

fenolmentes szivacs

kókuszdió szőnyeg,

fenolmentes szivacs

polipropilén golyók.


Ezek az anyagok rétegekben vannak elrendezve. A kefék nagyon jó anyag az előkezeléshez, azaz a mechanikus szűréshez. Ugyanakkor kiváló közeg az élő baktériumkultúrák fejlődéséhez.


A fenolmentes szivacs a mechanikus szűrés következő lépése. Ez lehetővé teszi a biológiai szennyezőanyagok tartályból történő eltávolításáért felelős baktériumkultúrák különösen egyszerű fejlesztését.


A kókuszdió szőnyeg a megfelelő szerkezetnek köszönhetően kiváló anyag a mechanikus szűréshez és kiváló szubsztrát a biológiai szűrésért felelős baktériumtenyészetek számára.


A polipropilén golyók mindkét pólusán bordák és kis lyukak vannak. A fellépés lényege a biológiai folyamatok oxigénkörnyezetének sokfélesége. A gömbök külső felületén a szerves vegyületek oxidációjára kedvező oxigénviszonyok vannak. A labda belső felülete anoxikus mikroreaktorként működik, ahol a szerves vegyületek redukciója zajlik le, ami viszont lehetővé teszi a víz hatékony tisztítását, amelynek köszönhetően a tóban lévő víz megfelelő biológiai paraméterekkel rendelkezik és tiszta.


A MŰKÖDÉS LEÍRÁSA:A szűrő elindítása előtt vegye le a felső fedelet, áztassa meg a szivacsot vízzel és nyomja ki a légbuborékokat. A szivattyút a szembe helyezik, és egy tömlővel csatlakoztatják a szűrő felső végéhez. A szűrő belsejében vizet táplálnak ezen a hegyen keresztül, ahol a következő szűrőrétegeken átfolyik.


A tisztított víz kifolyik a szűrő aljáról, amelyet a tömlőkön keresztül a tóba kell engedni. A szűrő vízesés feletti elhelyezkedése lehetővé teszi a két alsó vég egyikének alkalmazását vízesés vagy kaszkád számára.


A szűrővel vagy a szivattyúval kapcsolatos bármilyen tevékenység megkezdése előtt, például a tisztítás előtt ne felejtse el szivattyút és minden más elektromos készüléket leválasztani a vízben.


A DEKOR szűrőnek és szivattyúnak 24 órán keresztül kell működnie. naponta és rövid használat után a vízminőség láthatóan javul.
Márka :
AquaEl
További adatok
30 843 Ft
Egységár: 30 843 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 308 Ft

Adatok

Márka
AquaEl
Cikkszám
017-6151

Hasonló termékek